Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Activitati de formare pe platforma e-learning

29 Octombrie 2015
Accesări: 733

 

     In cadrul activitatii A5 - Cursuri de formare pe platforma e-learning, au continuat sesiunile de instruire teoretica si practica pentru participantii din proiect.

     Dintre persoanele inscrise in proiect si care s-au implicat in aceasta activitate, un numar de 30 participanti au urmat cursurile(grupele 31,32 si 33) care au finalizat orele de curs cu cele 50 ore pe platforma (30 teorie plus 20 practica), restul fiind in curs de finalizare a orelor de teorie si de practica.

     Persoanele in cautarea unui loc de munca inscrise in proiect au sansa sa demareze propria activitate independenta in calitate de brokeri de asigurari, asigurandu-si un castig permanent, in functie de cat de bine se implica in aceasta activitate.

     Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel 0729290838.

Activitati de formare pe platforma e-learning